Baan gevonden in Zuid-Limburg

2023-03-10
SOMA Works, Uitzendbureau Maastricht

Als technisch professional was ik al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik had al veel vacatures bekeken, maar ik kon maar niet de juiste baan vinden die bij mijn kennis en ervaring paste. Op een dag besloot ik om eens te kijken naar vacatures in Zuid-Limburg. Ik had gehoord dat er veel technische vacatures beschikbaar waren in deze regio en ik wilde graag weten of er iets interessants voor mij tussen zat.

Ik begon mijn zoektocht op het internet en al snel kwam ik uit bij SOMA Works, een uitzendbureau in Maastricht dat gespecialiseerd is in het bemiddelen van technische professionals. Ik besloot om contact op te nemen met SOMA Works en een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Toen ik aankwam bij het kantoor van SOMA Works in Maastricht, werd ik vriendelijk ontvangen door de medewerkers. Ze stelden me op mijn gemak en vroegen naar mijn ervaring en ambities. Ik vertelde hen over mijn achtergrond in de elektrotechniek en mijn interesse in duurzame energie.

Ze vertelden me dat ze veel vacatures hadden in Zuid-Limburg voor technische professionals zoals ik, en dat ze me graag wilden helpen bij het vinden van de perfecte baan. Ze gaven me ook wat meer informatie over hun werkwijze en de voordelen van werken met een uitzendbureau.

Een van de voordelen van werken met SOMA Works is dat ze veel ervaring hebben met het matchen van kandidaten met werkgevers in de techniek, bouw, logistiek en infrastructuur. Ze hebben een breed netwerk van bedrijven in deze sectoren en kunnen snel vacatures vinden die bij jou passen. Ook bieden ze de mogelijkheid tot opleidingen en trainingen, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen en je carrière naar een hoger niveau kunt tillen.

Na het kennismakingsgesprek gingen de medewerkers van SOMA Works direct aan de slag om een passende vacature voor mij te vinden. Al snel kreeg ik een telefoontje van hen met een interessante vacature bij een bedrijf in Zuid-Limburg dat gespecialiseerd is in duurzame energie.

Ik was meteen enthousiast en besloot om op de vacature te solliciteren. Dankzij de goede begeleiding van SOMA Works verliep het sollicitatieproces soepel en werd ik uitgenodigd voor een gesprek bij het bedrijf.

Het gesprek verliep goed en al snel kreeg ik te horen dat ik de baan had gekregen! Ik was ontzettend blij en dankbaar voor de hulp van SOMA Works bij het vinden van deze geweldige baan.

Nu werk ik al een aantal maanden bij het bedrijf en ik kan zeggen dat het een perfecte match is. Ik werk samen met een enthousiast team van technische professionals aan de ontwikkeling van duurzame energieoplossingen en ik leer elke dag weer iets nieuws.

Dankzij de goede begeleiding en het brede netwerk van SOMA Works heb ik mijn droombaan kunnen vinden in Zuid-Limburg